Skip to main content
2020/03/05

Jangela garaian Azukrearen Tailerra

Jangelako zerbitzua ematen digun AIBAK enpresak “Ekin food” izeneko proiektua garatzen du eskola jangeletan. Honen barruan hainbat ekintza eramaten ari da aurrera, jangela orduetan burutzen dituen tailerrak, esaterako.

Martxoaren 3an, ikasturte honetako bigarren tailerra gauzatu zuten, Azukrearen tailerra, hain zuzen ere. Ekinfood proiektuko zuzendaria den Haizea Sanz izango zen tailer hau gidatu zuena.

Egun horretan etxeko postre berezia izan zuten jangelako menuan, fruta eta esnekiz egindako azukre gabeko irabiatua.

 

 

2024-05-01Ekintza
Bidaitz Sasiain erlazainaren bisitan entzundakoak baliagarriak  izango dituzte aurrerantzean 
2024-04-30Ekintza
Hurrengo asteetan ordu beteko bost saio osatu arte Anoetako kiroldegian arituko dira 
2024-04-26Irteera
Inmakulada ikastetxearen eta Tolosaldeko Lanbide Heziketaren ikastetxearen ikasketak gertutik ezagutzeko aukera izan dute